آموزش کیککیک پرتقالی با سس مخصوصکیک پزیکیک عصرانهکیک کافی شاپی
آموزش کیک پرتقالی
ترجمه خانه کیک رز
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر قهوه ای ۲۲۰ گرم
روغن ۱۵۰ میلی لیتر
پرتقال سه عدد
رنده پوست پرتقال یک ق غ
ارد ۳۶۰ گرم
بکینگ پودر یک ق غ سر پر
طرز تهیه:
قالب مورد نظر را چرب و ارد پاشی کنید.
می توانید از روغن جدا کننده نیز استفاده کنید.
فر را از یک ربع قبل روی ۱۸۰ درجه روشن کنید.
[ برای مشاهده ی ادامه ی این آموزش وارد شوید و یا ثبت نام کنید! ]