تارت شکلات و کارامل فوق العاده
تارت شکلات و کارامل
ترجمه و اجرا خانه کیک رز
مواد لازم تارت:
آرد 150 گرم
پودر بادام 25 گرم
پودر شکر 45 گرم
نمک یک گرم
کره 80 گرم
تخم مرغ 30 گرم
مواد کرم شکلاتی:
کره 50 گرم
پودر قند 50 گرم
پودر بادام 50 گرم
آرد 5 گرم
تخم مرغ یک عدد
شکلات شیرین 50 گرم
مواد کارامل:
کره 24 گرم
خامه 40 گرم
شکر 32 گرم
شربت ذرت یا گلوکز 16 گرم
بادام پرک 60 گرم
طرز تهیه:
تمام مواد تارت به جز کره و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
کره را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و کاملا هم بزنید.
یک تخم مرغ را هم زده و 30 گرم از آن را به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
خمیر نرمی به دست می آید.خمیر را در سلفون ریخته، کاملا پهن کنید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از یک ساعت خمیر را روی کاغذ روغنی به ضخامت 5 میلی متر باز کنید. خمیر را در قالب تارت بگذارید.
و مجددا با سلفون روی خمیر در یخچال قرار دهید.
روی سلفون را با حبوبات پر کنید و به مدت 15 دقیقه در فر 190 درجه قرار دهید.
بعد از 15 دقیقه حبوبات را خارج کرده و مجدد قالب را به مدت ده دقیقه در فر 190 درجه قرار دهید.
بعد از ده دقیقه، داخل تارت را تخم مرغ مالیده و دو دقیقه در فر بگذارید.
برای کرم شکلاتی کره و شکر را را کاملا هم بزنید تا نرم شود.
پودر بادام و آرد را اضافه کرده و هم بزنید.
تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
شکلات را کاملا خرد کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مواد را داخل تارت ریخته و کاملا صاف کنید.
قالب را در فر 170 درجه به مدت 35 دقیقه قرار دهید.
برای تهیه مواد کاراملی تمام مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس بادام را اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را از روی حرارت برداشته و روی تارت بریزید.
مجددا قالب را در فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
بعداز برش روی آن را با شکلات و پودر پسته تزیین کنید.