آموزش شیرینیتارت فرانسویتارت ها

تارت فرانسوی ترجمه خانه کیک رز

تارت فرانسوی

ترجمه خانه کیک رز و اجرای خانم غلامی

مواد لازم:
آرد ۲۴۰ گرم
آیسینگ شوگر ۹۵ گرم
پودر بادام زمینی ۳۵ گرم
نمک یک پینچ
کره بی نمک سرد ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه:

آرد و ایسینگ شوگر و پودر بادام زمینی و نمک و کره خرد شده را با همزن بزنید تا شبیه خرده نان شود.

تخم مرغ را در ظرفی هم زده و کم کم به خمیر اضافه کنید تا کاملا جمع شود.
خمیر لطیفی به دست می آید.

خمیر را بین دو کاغذ نسوز به ضخامت ۳ میلی متر باز کنید.

اطراف خمیر را برش دهید تا خمیر بین دو کاغذ شبیه مستطیل باشد.

خمیرهای برش زده را هم به همان صورت بین دو کاغذ باز کنید.

خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.

بعد از بیست دقیقه با کاتر گرد تارت فرانسوی (پرفراژدار) یا اشکال دیگر برش بزنید و با قالب داخل سینی فر قرار دهید.

از خمیر مستطیل های بلندی به اندازه ی دور قالب تارت ببرید و در دیواره قالب قرار دهید.

خمیر کف قالب را با چنگال سوراخ کنید.

در فر ۱۶۰ درجه سانتی گراد تا طلایی شدن خمیر قرار دهید.

بعد از خارج کردن خمیر از فر اجازه دهید سرد شود. سپس قالب را جدا کنید و با مواد دلخواه پر کنید.

پ. ن: برای کاکائویی کردن خمیر ۲۵ گرم از ارد دستورکم کرده و به ازای آن پودر کاکائو اضافه کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن