تنقلات
-
آموزش نان سوخاری”Rusk Cake”
نان سوخاری مواد لازم: آرد ۲ پیمانه شیرخشک یک چهارم پیمانه بکینگ پودر یک ق چ جوش شیرین یک دوم…
بیشتر بخوانید » -
آموزش ویفر بیسکویتی مغزدار
ویفر بیسکوئيتی مغزدار مواد لازم : آب یک لیوان شکر یک لیوان شکلات تخته ایی 250 گرم بيسکوئيت پتی بور…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه بستنی آلبالو
بستنی آلبالو مواد لازم: شکر یک و یک دوم پیمانه آلبالوی هسته گیری شده یک کیلو آب یک دوم پیمانه…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه فالوده خانگی
فالوده نودل چینی مواد لازم : شكر 600 گرم آب 1200 گرم گلاب يك دوم پيمانه جوهرليمو حداكثر يك دوم…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه دسر کاراملی مغزدار
دسر کاراملی مغزدار مواد لازم: شیر سه پیمانه شکر 2/3پیمانه تخم مرغ 1 عدد نشاسته ذرت 2 ق غ وانیل…
بیشتر بخوانید » -
رنگینک رمضان
رنگینک مواد لازم : آرد گندم ۱/۵ لیوان (نصف لیوان ارد نخودچب استفاده کنید) کره صدگرم پودر شکر دو قاشق…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه فاج پسته
فاج پسته مواد لازم: شکلات شیری ۱۰۰ گرم شکلات تلخ ۳۰۰ گرم شیر عسلی ۴۰۰ گرم(صنعتی که تو قوطی فلزیه)…
بیشتر بخوانید » -
چگونه فاج شکلات تهیه کنیم؟
فاج شکلات مواد لازم: بادام هندی خام 160 گرم(تست شده)؛ مغز پسته خام 50 گرم (تست شده)؛ شیر عسلی 1…
بیشتر بخوانید »