آموزش دسرمجلسیبستنی زعفرانیبستنی نسکافه ایبستنی وانیلیتنقلاتفالوده خانگی

طرز تهیه فالوده خانگی

فالوده نودل چینی

مواد لازم :

شكر 600 گرم 

آب 1200 گرم 

گلاب يك دوم پيمانه 

جوهرليمو حداكثر يك دوم ق چ یا آبلیمو

نودل چيني 200 گرم  

ثعلب  یک قاشق چای خوری

طرز تهیه: 

دو قاشق شکر را با ثعلب مخلوط کنید.

آب و  بقیه شكر را روي حرارت ملايم قرار دهيد.

جوهر ليمو را در 2 قاشق سوپخوري آب حل كرده، به آب و شكر اضافه كنيد. 

قبل از به جوش آمدن شربت، مخلوط ثعلب و شکر را اضافه کنید.

اجازه دهيد شربت غليظ شود.

گلاب را افزوده و بعد از چند جوش مايه را از روي حرارت برداريد و صبر كنيد تا سرد شود.

شربت را در فريزر قرار دهيد تا ببندد، سپس در كيسه بريزيد و به شكل يخ پودري در آورده و آن را تازمان سرو فالوده در فريزر بگذاريد .

نودل را خرد كرده بمدت 25 دقيقه در آب جوش با حرارت ملايم بجوشانيد. نودل اماده شده را داخل صافي ريخته و اب سرد رويش ريخته و سپس در يخچال بگذاريد .

شربت يخ زده و پودر كرده را با نودل اماده مخلوط و بمدت يك ساعت در فريزر قرار دهید. 

پ. ن: من شربت رو شب قبل درست كردم…
فردا نودل ها رو آبكش كردم و با شربت پودري مخلوط و توي فريزر گذاشتم تا زمان سرو..

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

‫2 نظرها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن