آموزش حلوا سنتیآموزش دسرمجلسیحلواحلوا مدرن
حلوای بوتیکی کاراملی
حلوای کاراملی
مواد لازم:
شکر 200 گرم
کره 100 گرم
شیر یک پیمانه
آرد 220 گرم
طرز تهیه:
شکر را روی حرارت قرار داده تا کاراملی شود.
کره را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
شیر را کم کم ریخته و هم بزنید تا یکدست شود.
از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود.
آرد را 20 دقیقه تفت داده تا خامی آن گرفته شود.
کارامل سرد شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
حلوا را در قالب سلیکونی چرب شده ریخته و یک ساعت در یخچال قرار دهید.