آموزش حلوا سنتیحلواحلوا مدرن
حلوای بوتیکی گل سرخ
حلوای بوتیکی گل سرخ
مواد لازم:
آرد 125 گرم
پودر گل محمدی یک چهارم پیمانه
عسل یک دوم قاشق غذاخوری
کره 75 گرم
روغن مایع 30 گرم
پودر قند 70 گرم
هل یک دوم قاشق چای خوری
گلاب یک چهارم پیمانه
پودر گردو یا پودر بادام یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
آرد را ده دقیقه تفت دهید.
رون مایع و کره را اضافه کرده و هم بزنید تا طلایی شود.
پودر بادام یا گردورا اضافه و کمی تفت دهید.
حرارت را خاموش کرده، پودر هل و عسل را اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی حلوا از داغی افتاد، پودرقند و گلاب و پودر گل سرخ را اضافه کنید.
در صورت تمایل دو قطره رنگ ضورتی اضافه کنید.
قالب سلیکونی را کمی چرب کرده و حلوا را در آن فشرده کنید.
قالب را یکساعت در فریزر قرار دهید.
بعد از خارج کردن از قالب با شکلات، پودر گل سرخ یا پودر پسته و … تزیین کنید.