آموزش حلوا سنتیحلواحلوا مدرن

حلوای بوتیکی گل سرخ

حلوای بوتیکی گل سرخ

مواد لازم:

آرد 125 گرم

پودر گل محمدی یک چهارم پیمانه

عسل یک دوم قاشق غذاخوری

کره 75 گرم

روغن مایع 30 گرم

پودر قند 70 گرم

هل یک دوم قاشق چای خوری

گلاب یک چهارم پیمانه

پودر گردو یا پودر بادام یک چهارم پیمانه

 

طرز تهیه:

آرد را ده دقیقه تفت دهید.

رون مایع و کره را اضافه کرده و هم بزنید تا طلایی شود.

پودر بادام یا گردورا اضافه و کمی تفت دهید.

حرارت را خاموش کرده، پودر هل و عسل را اضافه کنید و هم بزنید.

وقتی حلوا از داغی افتاد، پودرقند و گلاب و پودر گل سرخ را اضافه کنید.

در صورت تمایل دو قطره رنگ ضورتی اضافه کنید.

قالب سلیکونی را کمی چرب کرده و حلوا را در آن فشرده کنید.

قالب را یکساعت در فریزر قرار دهید.

بعد از خارج کردن از قالب با شکلات، پودر گل سرخ یا پودر پسته و … تزیین کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن