آموزش حلوا سنتیآموزش دسرمجلسیحلواحلوا مدرن
حلوا بوتیکی نارگیلی
حلوا بوتیکی نارگیلی
مواد لازم:
آرد برنج نصف پیمانه
آرد گندم نصف پیمانه
کره 50 گرم
پودر قند یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
پودر هل یک ق مرباخوری
گلاب نصف پیمانه
پودر نارگیل چرخ شده یک پیمانه
طرز تهیه:
آرد ها را تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد.
آردها را الک کرده، کره و روغن مایع را کم کم اضافه کرده تا حلوا زیاد شل نشود و دوباره تفت دهید.
پودر نارگیل را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی نارگیل بلند شده ولی تغییر رنگ ندهد.
پودر هل و گلاب را اضافه کنید.
حرارت را خاموش و پودر قند را اضافه کنید.
قالب را چرب کرده و حلوا را در آن ریخته و فشرده کنید.
حلوا را به مدت یکساعت در فریزر قرار دهید.
در نهایت حلوا را با مواد دلخواه تزیین کنید.