آموزش حلوا سنتیآموزش دسرمجلسیحلواحلوا بوتیکیحلوا مدرن
حلوا بوتیکی نوتلا و بادام
حلوا بوتیکی نوتلا و بادام
مواد لازم:
آرد 125 گرم
ارد نخودچی 65 گرم
نوتلا 140 گرم
کره 50 گرم
پودر قند 40 گرم
زنجبیل یک و نیم ق چ
پودر بادام درشت 30 گرم
طرز تهیه:
آرد را 20 دقیقه تفت دهید.
آرد نخودچی را اضافه و ده دقیقه تفت دهید.
پودر قند را اضافه کنید.
کره را به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
زنجبیل و نوتلا و بادام را اضافه کرده و کاملا ورز دهید.
حلوا را در قالب سلیکونی ریخته و 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.