آموزش حلوا سنتیآموزش دسرمجلسیحلواحلوا بوتیکیحلوا مدرن

حلوا بوتیکی نوتلا و بادام

حلوا بوتیکی نوتلا و بادام

مواد لازم:

آرد 125 گرم

ارد نخودچی 65 گرم

نوتلا 140 گرم

کره 50 گرم

پودر قند 40 گرم

زنجبیل یک و نیم ق چ

پودر بادام  درشت 30 گرم

طرز تهیه:

آرد را 20 دقیقه تفت دهید.

آرد نخودچی را اضافه و ده دقیقه تفت دهید.

پودر قند را اضافه کنید.

کره را به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.

زنجبیل و نوتلا و بادام  را اضافه کرده و کاملا ورز دهید.

حلوا را در قالب سلیکونی ریخته و 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن