آموزش دسرمجلسیپاناکوتادسر
دسر پاناکوتای وانیلی و شکلاتی
دسر پاناکوتای وانیلی و شکلاتی
پاناکوتا Panna cotta یکی از دسرهای ایتالیایی بوده که متشکل از خامه و ژلاتین است و به صورت تک نفره و در قالب های مختلف تهیه می شود. در تهیه ی این دسر می توان از انواع میوه ها و ژله ها، اسانس ها و افزودنی های طعم دار بهره جست.
مواد لازم:
آب سرد نصف پیمانه
شیر 2 پیمانه
شکر 8 قاشق سوپ خوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
اسانس در صورت دلخواه چند قطره
خامه صبحانه 3 قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین 18 گرم
طرز تهیه:
- شیر و شکر را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید.(نباید جوش بیاید)
- پودر ژلاتین را با آب سرد بن ماری کنید.
- شیر رو از روی حرارت برداشته و وانیل و ژلاتین رو اضافه کنید.
- مواد را کنار گذاشته تا گرمای آن کم شود،سپس خامه را اضافه کنید. (ابتدا خامه رو با کمی از مایع دسر رقیق کرده سپس داخل مواد بریزید)
- مخلوط مواد را درون قالب ریخته و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته1: حتما وقتی مایع کمی خنک شد خامه رو اضافه کنید در غیراینصورت خامه بریده و لخته خواهد شد.
نکته 2: برای پاناکوتای شکلاتی دو تا سه قاشق غذاخوری پودر كاكائو رو با کمی آب جوش حل کنید، پس از خنک شدن به دسر اضافه کنید.