آموزش دسرمجلسیپاناکوتادسر

دسر پاناکوتای وانیلی و شکلاتی

          دسر پاناکوتای وانیلی و شکلاتی

 پاناکوتا  Panna cotta یکی از  دسرهای ایتالیایی بوده که متشکل از خامه و ژلاتین است و به صورت تک نفره و در قالب های مختلف تهیه می شود. در تهیه ی این دسر  می توان از انواع میوه ها و ژله ها، اسانس ها و افزودنی های طعم دار بهره جست.

پاناکوتای وانیلی و شکلاتی

           مواد لازم:

          آب سرد نصف پیمانه

         شیر 2 پیمانه
         شکر 8 قاشق سوپ خوری
         وانیل 1/2 قاشق چایخوری
         اسانس در صورت دلخواه چند قطره
        خامه صبحانه 3 قاشق سوپ خوری
        پودر ژلاتین 18 گرم

    طرز تهیه:

  1. شیر و شکر را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید.(نباید جوش بیاید)
  2. پودر ژلاتین را با آب سرد بن ماری کنید.
  3. شیر رو از روی حرارت برداشته و وانیل و ژلاتین رو اضافه کنید.
  4. مواد را کنار گذاشته تا گرمای آن کم شود،سپس خامه را اضافه کنید. (ابتدا خامه رو با کمی از مایع دسر رقیق کرده سپس داخل مواد بریزید)
  5. مخلوط مواد را درون قالب ریخته و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید.

     نکته1: حتما وقتی مایع کمی خنک شد خامه رو اضافه کنید در غیراینصورت خامه  بریده و لخته خواهد شد.
     نکته 2: برای پاناکوتای شکلاتی دو تا سه قاشق غذاخوری پودر كاكائو رو با کمی آب جوش حل کنید، پس از خنک شدن به        دسر اضافه کنید.

 

پاناکوتای وانیلی و شکلاتی

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن