دسر
-
آموزش سس تافی(کارامل)
سس تافی(کارامل) مواد لازم: شکر نصف لیوان خامه صبحانه سه قاشق غذا خوری شیر یک چهارم لیوان کره پنجاه…
بیشتر بخوانید » -
آموزش حلوای کاراملی
حلوای کارامل مواد لازم : شیر ۱ لیتر پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری پودر کرم کارامل ۱ بسته شکر ۱…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کرم باواریا با زرده تخم مرغ
کرم باواریا با زرده ی تخم مرغ مواد لازم: شیر نیم لیتر (یا دو و نیم پیمانه ) زرده…
بیشتر بخوانید » -
آموزش فلن کیک(کارامل کیک)
فلن کیک(کارامل کیک) برای علاقه مندان به کارامل و شکلات، فلن کیک( کارامل کیک) بی نظیر است. فلن نوعی دسر…
بیشتر بخوانید » -
آموزش موس+تاپینگ هلو
موس هلو مواد لازم برای موس هلو هلوی تازه 3 پیمانه آب لیموی تازه 2 قاشق غذا خوری آب سرد…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه باقلوای استانبولی (شوبیت)
باقلوای استانبولی(شوبيت) مواد لازم برای تهیه خمیر: ماست یک استکان شیر یک استکان روغن مایع دو استکان آب نصف استکان…
بیشتر بخوانید » -
آموزش باقلوای شعیریه (دسر عربی)
باقلوای شعریه رشته شعریه 1 بسته شیر عسلی 1/2 قوطی کره 50 گرم پسته به مقدار لازم گلاب ( دلخواه…
بیشتر بخوانید » -
آموزش دسر پان اسپانیا(کیک یخچالی)+نکات کلیدی
پان اسپانیا(کیک یخچالی) آرد1/2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد گردو خرد شده1/2 پیمانه نشاسته2 قاشق غذا خوری کره50 گرم شکر…
بیشتر بخوانید » -
آموزش تهیه دسر پرنسس توت فرنگی
دسر پرنسس توت فرنگی برای تهیه ی این دسر خوشمزه به دو قسمت سفید و رنگی نیاز داریم که…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کیک بسبوسه عالی(دسر عربی)
کیک بسبوسه Basbousa ?مواد لازم شیر خشک ۳/۴پیمانه تخم مرغ ۲ عدد خامه صبحانه ۱۰۰ میلی لیتر آرد سمولینا ۱…
بیشتر بخوانید »