آموزش دسرمجلسیتنقلات

رنگینک رمضان

رنگینک

مواد لازم :
آرد گندم ۱/۵ لیوان (نصف لیوان ارد نخودچب استفاده کنید) 
کره صدگرم
پودر شکر دو قاشق غذاخوری
پودر هل ودارچین هر کدام یک سوم قاشق چایخوری
زعفران دم کرده و غلیظ  یک قاشق چایخوری 
خرما حدود ۱۵۰ گرم
گردو مقدارلازم
پودر پسته یا نارگیل برای تزیین

طرز تهیه:

 هسته خرما ها را خارج کنید و مغز گردو وسط آن ها بگذارید.
آرد را داخل تابه بریزید و با حرارت ملایم حدود ده قیقه تفت دهید تا رنگش طلایی شود. وقتی ارد نخودچی میریزید کمتر تفت دهید.
حالاکره را اضافه کرده، هم زده و حرارت را خاموش کنید و هم بزنید تا حالت نرم و خمیری شود.

 پودر قند را رویش الک کنید و پودر هل و دارچین اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید.
 یک قالب (۱۲ در ۱۶) را کمی چرب کنید و داخلش نایلون بیندازید.
مواد رو دو قسمت کنید و یک قسمتش را کف قالب پهن کنید و خرماها را رویش بچینید و بعد نصف دیگه ی مواد را روی خرماها پخش کنید.

 یکساعت داخل یخچال گذاشته تا سفت شود سپس به دلخواه برش زده و روی آن پودر پسته یا نارگیل بپاشید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن