شیرینی عید
-
پای سیب بنیامین
پای سیب بنیامین مواد لازم : کره نرم شده 250 گرم پودر قند 250 گرم وانیل کمی تخم مرغ 4…
بیشتر بخوانید » -
آموزش پای سیب استاد گلاور
شیرینی پای سیب پای سیب استاد گلاور عزیز مواد لازم آرد ۲۵۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد (۷۰گرمی) کره ۲۰۰…
بیشتر بخوانید » -
شیرینی لطیفه خانگی با بافتی بینظیر
شیرینی لطیفه رسپی سرکار خانم حمیده تختی مواد لازم: آرد قنادی ۷۰ گرم نشاسته ذرت ۲۵ گرم (از آرد ذرت…
بیشتر بخوانید » -
شیرینی توت
شیرینی توت مواد لازم بادام 100 گرم شکر 100 گرم شکر دانه درشت خیلی کم برای غلتاندن توت ها…
بیشتر بخوانید » -
آموزش شیرینی مخملی
شیرینی مخملي مواد لازم: كره ١٢٥گرم پودرقند ٦٥ گرم تخم مرغ ٢٥گرم ارد ١٣٠گرم اردنخودچي ٥٥گرم اردبرنج ٧٥گرم رنگ قرمز…
بیشتر بخوانید » -
شیرینی برنجی مخصوص عید
شیرینی برنجی مواد لازم روغن 140گرم ارد برنج 200 گرم ارد سفید 100گرم روغن مایع 20گرم شکر 85گرم اب…
بیشتر بخوانید » -
آموزش شیرینی برنجی
شیرینی برنجی مواد لازم: آرد برنج حریر شده ۵۰۰گرم (2 قاشق غذاخوری از آرد برنج برداشته و آرد گندم بریزید)…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه بیسکوئیت نواری زعفرانی استاد صالحه دردایی
بیسکوئیت نواری زعفرانی مواد لازم : کره یا مارگارین یا مخلوط هر دو : 100 گرم روغن مایع بدون طعم…
بیشتر بخوانید » -
آموزش بیسکوئیت شکری
بیسکوئیت شکری مواد لازم روغن جامد 160 گرم شکر 70 گرم شربت بار یا عسل 1 قاشق غذا خوری تخم…
بیشتر بخوانید » -
آموزش شیرینی چرخی مخصوص عید نوروز
شیرینی چرخی مواد لازم پودر قند 200 گرم روغن صاف 190 گرم هل یک قاشق غذا خوری زرده تخم مرغ…
بیشتر بخوانید »