آموزش شیرینیشب یلداشیرینیشیرینی عیدشیرینی کشمشیکوکی ها

طرز تهیه شیرینی کشمشی زنده یاد سیاح

شیرینی کشمشی – زنده یاد میترا سیاح

روغن جامد  200 گرم

پودر قند  350 گرم

آرد  300 گرم

كشمش ريز  150 گرم

وانيل  يك و نيم قاشق چايخوري

روغن مايع 2 قاشق سوپخوري

تخم‌مرغ  4 عدد

 

روش تهيه:

روغن جامد را با پودر قند و وانيل مي‌زنيم تا كاملا پف كند.

تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی و با فاصله به مايه اضافه كرده و پس از هر تخم‌مرغ کمی هم مي‌زنيم.

روغن مايع را هم افزوده.

كشمش شسته و کاملا خشک شده را با آرد مخلوط کرده و اضافه میکنیم و با قاشق هم مي‌زنيم تا فقط مخلوط شود.

با قيف و ماسوره گرد ساده مواد را در سینی کاغذ گذاشته و چرب شده ريخته و در فر به مدت 8 تا 10 دقيقه با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد مي‌پزيم.

 

🔴🔴🔴نکات دستوراز مهرانه ی عزیز :

🔴 میتونید از روغن جامد لادن معمولی یا روغن اصیل استفاده کنید که به نسبت روغن قنادی نرم تر و شل تر هست تاکید میکنم اگر از این روغنها استفاده میکنید روغن مایع رو حذف کنید .

🔴در این دستور منظور از روغن جامد روغن قنادی شماره ۵۰ میباشد اگر جایگزینش روغن جامد خونگی البته سفت باشه در دمای محیط روغن مایع رو حذف کنید .

🔴 اگر از روغن قنادی استفاده میکنید بخاطر سفت بودن موقع همزدن روغن و پودر قند میتونید روغن مایع رو برای روان تر شدن در همزدن مواد همون موقع اضافه کنید .

🔴نتیجه نوسان حرارت با درجه بالا ۲۰۰ درجه باعث پختن سریع و چروک شدن رویه شیرینی و در نتیجه نرم تر شدن شیرینی کشمشی هستش

🔴نتیجه نوسان حرارت با دمای ۱۷۵ درجه شیرینی صاف تر و کمی تردتر نسبت به پخت با دمای بالاتره

🔴اگر شیرینی کشمشی تردتر و خشک تری دوست دارید درجه حرارت رو ۱۵۰ درجه سانتیگراد بذارید و حداقل ۲۰ دقیقه مهلت بدید کشمشی بپزه

🔴میتونید روی سینی کاغذ بندازید ولی لازم به انداختن کاغذ نیست بعد از سرد شدن کامل با کاردک شیرینی رو از سینی جدا کنید

🔴فاصله گذاشتن بین شیرینی کشمشی حتما رعایت بشه حداقل دو برابر اندازه شیرینی فاصله داده بشه چون شیرینی کشمشی پهن میشه .توی فرم دادن کشمشی حساس نباشید بعد پختن پهن تر شده و رویه صاف میشه

🔴بعد از اضافه کردن آرد با قاشق هم بزنید زیاد هم نزنید چون شیرینی کشمشی به اصطلاح تسمه میشه همین که آرد محو شد کافیه

🔴از قیف یکبار مصرف استفاده کنید و مایه کشمشی رو داخل قیفی که سرشو حداقل دو سانت برش زدید بریزید و روی سینی به اندازه یک گردو کوچک پایپ کنید .

🔴استفاده از روغن قنادی باعث میشه شیرینی زیادداز حد نازک و پهن نشه

در مورد مدت پخت شیرینی روی 8-10 دقیقه دقت کنید و حواستون باشه بیشتر نشه…… زیر این شیرینی خیلی کم، رنگ میگیره و روش طلایی نمیشه……….. اگر بیشتر بمونه شیرینی به شکل ناخوشایندی خشک میشه.

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن