آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدشیرینی فسایی

شیرینی فسایی استاد صرافها

شیرینی فسایی استاد صرافها

مواد لازم:

آرد سفید: 750 گرم
آرد نخودچی: 250 گرم

روغن جامد: 300 گرم

روغن صاف قنادی: 200گرم

پودر قند الک شده : 500 گرم

هل ساییده الک شده: 2 ق چ

طرزتهیه:

روغن و پودر قند و هل را با هم بزنید تا سفید و حجیم شود. مخلوط آردها را اضافه کرده ورز دهید تا خمیر جمع شود .
خمیر را بین دو لایه نایلون به ضخامت حدود 7 میلی متر باز کرده کاتر ظریف بزنید. روی شیرینی ها را با تخم مرغ و زعفران آبکرده رمال کرده و با تخم خرفه تزیین کنید. در فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 20-15 دقیقه طبخ کنید.

این خمیر احتیاج به ورز زیادی ندارد و به راحتی جمع می شود. بعد از خارج کردن از فر شیرینی ها خنک شوند و بعد از سینی جدا کنید.

میتوانید بعد پخت با بریلو یا شکلات آب شده تزیین کنید‌.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن