آموزش شیرینیشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدشیرینی فسایی
شیرینی فسایی استاد صرافها
شیرینی فسایی استاد صرافها
مواد لازم:
آرد سفید: 750 گرم
آرد نخودچی: 250 گرم
روغن جامد: 300 گرم
روغن صاف قنادی: 200گرم
پودر قند الک شده : 500 گرم
هل ساییده الک شده: 2 ق چ
طرزتهیه:
روغن و پودر قند و هل را با هم بزنید تا سفید و حجیم شود. مخلوط آردها را اضافه کرده ورز دهید تا خمیر جمع شود .
خمیر را بین دو لایه نایلون به ضخامت حدود 7 میلی متر باز کرده کاتر ظریف بزنید. روی شیرینی ها را با تخم مرغ و زعفران آبکرده رمال کرده و با تخم خرفه تزیین کنید. در فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 20-15 دقیقه طبخ کنید.
این خمیر احتیاج به ورز زیادی ندارد و به راحتی جمع می شود. بعد از خارج کردن از فر شیرینی ها خنک شوند و بعد از سینی جدا کنید.
میتوانید بعد پخت با بریلو یا شکلات آب شده تزیین کنید.