آموزش دسرمجلسیتنقلاتدسرکیک شکلاتی

طرز تهیه دسر کاراملی مغزدار

دسر کاراملی مغزدار

مواد لازم:

شیر سه پیمانه

شکر 2/3پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

نشاسته ذرت 2 ق غ

وانیل کمی

خامه صبحانه 3 ق غ

پودر ژلاتین یک ق غ

آب یک سوم پیمانه

کیک شکلاتی مقداری

پودر کاکائو یک ق مرباخوری

شکلات تخته ای 20 گرم

 

طرز تهیه:

شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم کاراملیزه کنید،دوپیمانه شیر را گرم کنید و به شکر کارامل شده اضافه کنید.(مواد سفت می شود)

مواد را روی حرارت قرار دادهتا کارامل آب شود.

در ظرفی دیگر بقیه مواد بجز خامه را مخلوط کرده تا مایه یکدستی شود.

وقتی کارامل و شیر بجوش آمد، حرارت را کم کرده و مایع آماده را ارام ارام  به مواد کاراملی در حال هم زدن اضافه کنید تا مواد غلیظ شود.

پودر ژلاتین را درون یک سوم پیمانه آب ریخته و بن ماری کنید و داخل مایع کاراملی بریزید.

حرارت را خاموش کرده و خامه را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

حدود یک پیمانه از مواد را برداشته پودر کاکائو و شکلات آب شده را اضافه کنید.

قالب مورد نظر را چرب کرده و از مواد ساده کف قالب بریزید و کیک شکلاتی را روی مواد ساده قرار دهید و به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید.

سپس مواد شکلاتی را ریخته و مجددا در فریز قرار دهید. این کار را تا تمام شدن مایع کاراملی ادامه دهید.

بعد از پر شدن قالب دسر را به مدت سه ساعت در یخچال قرار داده، سپس از ظرف خارج کرده و سرو کنید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن