نان ها

طرز تهیه نان سیمیت ترکیه ای خوشمزه و پرطرفدار با شیره انگور

نان سیمیت نوعی نان کنجد ترکی و معروف ترکیه ای است که فقط با چند مواد ساده درست می شود.

حلقه‌های نان پیچ خورده با روکش کنجد، که داخل آن پف دار و بیرون آن ترد و پر از کنجد است و شیرینی نان از ملاس یا شیره انگور بوده که صبحانه سبکی است.

این نان در کنار انواع پنیرها یا سس های مختلف بسیار خوش خوراک است.

مواد لازم:

 آرد 4 پیمانه
 شکر 1 قاشق غذاخوری
 مخمر فوری 2 قاشق چایخوری
 نمک 1 قاشق چایخوری 
آب گرم1 ½ 1 پیمانه  (به علاوه 1-2 قاشق غذاخوری بیشتر در صورت نیاز)
 روغن مایع ¼ پیمانه

 شیره انگور ¼ پیمانه
 آب ¼ پیمانه
 دانه کنجد برشته شده 2 پیمانه

طرز تهیه:

 آرد را الک کنید.

سپس شکر، مایه خمیر و نمک را اضافه کنید.

وسط آرد را گود کنید و مواد مرطوب (آب گرم و روغن مایع) را اضافه کنید.
با استفاده از قلاب خمیرزن، مواد را مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. (می توانید با دست ده دقیقه ورز دهید تا خمیر جمع شود).

اگر خمیر خیلی خشک بود یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.

خمیر را با استفاده از قلاب خمیرزن حدود 8 دقیقه ورز دهید تا دیگر چسبناک نباشد.

خمیر باید داخل کاسه را کاملا تمیز کند.

روی آن را با حوله کتان بپوشانید و بگذارید 1 ساعت ور بیاید (اندازه آن دو برابر شود).

دانه های کنجد را در یک ظرف بزرگ کم عمق بریزید.

شیره انگور را با آب مخلوط کنید. هر دو را کنار بگذارید.

بعد از 1 ساعت خمیر را به 16 قسمت تقسیم کنید.

2 تکه  از آن را چونه کرده و سپس به صورت نوارهای باریک و بلند در آورید.

نوارها را به هم پیچیده و در جهت مخالف بچرخانید تا مارپیچ شود.

هر دو انتهای آن را به هم نزدیک کرده و به هم فشار دهید تا یک حلقه درست شود. و روی کاغذ روغنی قرار دهید.

این کار را با 14 تکه باقیمانده تکرار کنید تا 7 حلقه دیگر درست شود.

 هر حلقه را در مخلوط شیره انگور گذاشته و سپس در کنجد بغلطانید. 

 حلقه ها را روی کاغذ روغنی قرار دهید.

 

   

روی آن را با حوله کتان بپوشانید و اجازه دهید 20 دقیقه دیگر ور بیاید.

فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

خمیر را در فر به مدت 14 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

بهتر است بعد از کمی خنک شدن خورده شود یا اجازه دهید کاملا خنک شود و در ظرف دربسته نگهداری کنید یا در کیسه بپیچید و ببندید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن