شیرینی
-
شیرینی فسایی استاد صرافها
شیرینی فسایی استاد صرافها مواد لازم: آرد سفید: 750 گرم آرد نخودچی: 250 گرم روغن جامد: 300 گرم روغن صاف…
بیشتر بخوانید » -
آموزش شیرینی نارگیلی بازاری
شیرینی نارگیلی مواد لازم سفیده تخم مرغ : ۲۰۰ گرم شکر دانه ریز : ۴۰۰ گرم پودر نارگیل چرب و…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کوکیز مارمالادی شکری
کوکیز مارمالادی شکری مواد لازم: پودر قند صد گرم کره 150 گرم آرد 300 گرم تخم مرغ یک عدد وانیل…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه پفکی گردویی استاد دردایی
پفکی گردویی استاد دردایی مواد لازم: پودر قند الك شده 75 گرم وانيل يك پنسه زرده تخم مرغ 3 عدد…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه شیرینی نخودچی استاد منتظمی
شیرینی نخودچی مرحوم منتظمی با توضیحات استاد دردایی و مهرانه یوسفیان مواد لازم : روغن کاملا جامد یا روغن قنادی…
بیشتر بخوانید » -
آموزش کیک سیب و دارچین با بافتی بینظیر
کیک سیب و دارچین مواد لازم : آرد : 350 تا 375 گرم یا دو و سه چهارم پیمانه…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه شیرینی نخودچی استاد طوروسیان
شیرینی نخودچی مواد لازم: آرد نخودچی ۵۰۰ گرم آرد گندم ۳ ق غذاخوری سرپر از آردنخودچی برداشته به جای آن…
بیشتر بخوانید » -
آموزش اسلایس مکرون گردویی
اسلایس مکرون گردویی مواد لازم: کره:۱۱۰گرم آرد:۱۹۰گرم حدود( ۱و۱ونیم لیوان دسته دار فرانسه) بکینگ پودر :اق چ تخم مرغ :۲عدد…
بیشتر بخوانید » -
آموزش بلوندی گردو و دارچین
بلوندی گردو و دارچین مواد لازم آرد ۱۵۰ گرم شکر قهوه ای تیره ۲۰۰ گرم کره ۱۱۰ گرم پودر دارچین…
بیشتر بخوانید » -
آموزش بیسکوئیت شکری
بیسکوئیت شکری دستور از مهرانه (معصومه یوسفیان ) مواد لازم : روغن نرم قنادی شماره ۵۰ ۱۲۵گرم آرد ۲۷۰ گرم…
بیشتر بخوانید »