طرز تهیه بامیه با بافتی عالی و خوشمزه
آموزش بامیه مجلل
مواد لازم :
ارد نول ( ارد سفید) یک لیوان دسته دار فرانسوی
اب یک لیوان
کره ۲۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شیره ی زعفرانی ۱ ق مرباخوری
وانیل مایع 6 قطره یا وانیل پودری نوک ق چای خوری
طرز تهیه:
آب و کره به دمای محیط رسیده را در داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید. (اصلا هم نزنید)
به محض جوش آمدن آب، آرد الک شده را یک مرتبه اضافه کرده و با قاشق چوبی سریع هم بزنید تا خمیر لطیفی به دست آید.
حرارت در این مرحله باید متوسط رو به کم باشد و مدت زمان حرارت دهی ده دقیقه می باشد. به این مرحله داغ زدن گویند.
اگر درست و کامل داغ بزنید بامیه ها نرم نمیشوند.
بعد از این مرحله خمیر را به ظرف دیگری منتقل کنید و اجازه دهید خمیر ولرم شود.
توجه کنید خمیر نه سرد باشد نه داغ.
خمیر که ولرم شد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با دور کند همزن، هم بزنید.
خمیر نه باید سفت باشد و نه شل، خمیر باید با قرار دادن بین دو انگشت چسبناک باشد.
بعد از ریختن تخم مرغ دوم وانیل بزنید که بوی تخم مرغ را بگیرد.
[ برای مشاهده ی ادامه ی این آموزش وارد شوید و یا ثبت نام کنید! ]
بعد از ده دقیقه از شیره خارج کرده و در ظرفی قرار دهید و با پودر نارگیل یا پسته تزیین کنید.
این بامیه ها تا سه روز کاملا ترد می ماند.
توجه داشته باشید که باید شیره را 5 ساعت قبل از تهیه بامیه اماده کنید تا کاملا سرد باشد.