خرده های تزیینی براقکاپ کیککاپ کیک آلبالوکوکی ها
طرز تهیه خرده های تزیینی با پودر ژلاتین
خرده های تزیینی با پودر ژلاتین
مواد لازم:
آب یخ سه ق غ
پودر ژلاتین یک ق غ
طرز تهیه:
آب و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کرده و برای 5 دقیقه استراحت دهید.
سپس مایع را بن ماری کرده تا شفاف شود. کف روی مایع را برداشته و به آن رنگ ژله ای یا رنگ های ایربراش اضاف کنید و روی طلق با برس خیلی نازک پهن کنید و اجازه دهید 24 ساعت بماند تا کاملا خشک شود.
می توان طلق ها را روی پنکه نیز قرار داد تا زودتر خشک شود.
سپس با قیچی خرد کرده و در مولینکس یا خرد کن ریخته تا کاملا پودری شود.
می توان آن را الک کرد و از خرده های درشت تر برای تزیین کیک یا کاپ کیک و کوکی ها استفاده کرد.