خرده های تزیینی براقکاپ کیککاپ کیک آلبالوکوکی ها

طرز تهیه خرده های تزیینی با پودر ژلاتین

خرده های تزیینی با پودر ژلاتین

مواد لازم:

آب یخ سه ق غ

پودر ژلاتین یک ق غ

طرز تهیه:

آب و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کرده و برای 5 دقیقه استراحت دهید.

سپس مایع را بن ماری کرده تا شفاف شود. کف روی مایع را برداشته و به آن رنگ ژله ای یا رنگ های ایربراش اضاف کنید و روی طلق با برس خیلی نازک پهن کنید و اجازه دهید 24 ساعت بماند تا کاملا خشک شود. 

می توان طلق ها را روی پنکه نیز قرار داد تا زودتر خشک شود.

سپس با قیچی خرد کرده و در مولینکس یا خرد کن ریخته تا کاملا پودری شود. 

می توان آن را الک کرد و از خرده های درشت تر برای تزیین کیک یا کاپ کیک و کوکی ها استفاده کرد.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن