آموزش شیرینیشیرینیشیرینی عیدشیرینی ها

طرز تهیه شیرینی قیطونی

شیرینی قیطونی

مواد لازم:

آرد شیرینی ۲۰۰ گرم
آرد نخودچی ۵۰ گرم
آرد برنج ۵۰ گرم
روغن (جامد) ۱۳۰ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم
پودر زنجبیل نوک قاشق چایخوری
گلاب به میزان لازم
پودر نارگیل یا پودر پسته یا گردوی پودر شده به میزان لازم
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری

طرز تهیه:
هر سه آرد و زنجبیل را را با هم مخلوط کرده والک کنید.

پودر قند را با روغن و وانیل هم بزنید.

 آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید.

به خمیر نیم ساعت در بیرون از یخچال استراحت دهید.

سپس از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و داخل گلاب انداخته و با چنگال بیرون بکشید تا آب اضافه نداشته باشد و در پودر نارگیل و یا پودر پسته انداخته و و روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فری که از یک ربع قبل با درجه حرارت ۱۴۰ سانتیگراد روشن کرده اید بگذارید تا پخته شود.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن