طرز تهیه فالوده خانگی
فالوده نودل چینی
مواد لازم :
شكر 600 گرم
آب 1200 گرم
گلاب يك دوم پيمانه
جوهرليمو حداكثر يك دوم ق چ یا آبلیمو
نودل چيني 200 گرم
ثعلب یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
دو قاشق شکر را با ثعلب مخلوط کنید.
آب و بقیه شكر را روي حرارت ملايم قرار دهيد.
جوهر ليمو را در 2 قاشق سوپخوري آب حل كرده، به آب و شكر اضافه كنيد.
قبل از به جوش آمدن شربت، مخلوط ثعلب و شکر را اضافه کنید.
اجازه دهيد شربت غليظ شود.
گلاب را افزوده و بعد از چند جوش مايه را از روي حرارت برداريد و صبر كنيد تا سرد شود.
شربت را در فريزر قرار دهيد تا ببندد، سپس در كيسه بريزيد و به شكل يخ پودري در آورده و آن را تازمان سرو فالوده در فريزر بگذاريد .
نودل را خرد كرده بمدت 25 دقيقه در آب جوش با حرارت ملايم بجوشانيد. نودل اماده شده را داخل صافي ريخته و اب سرد رويش ريخته و سپس در يخچال بگذاريد .
شربت يخ زده و پودر كرده را با نودل اماده مخلوط و بمدت يك ساعت در فريزر قرار دهید.
پ. ن: من شربت رو شب قبل درست كردم…
فردا نودل ها رو آبكش كردم و با شربت پودري مخلوط و توي فريزر گذاشتم تا زمان سرو..
سلام سایت خوبی دارید ، من به تازگی با سایت شما آشنا شدم و از مطالبتون بهره میبرم.
ممنون لطف دارید