آموزش پخت نانآموزش شیرینیآموزش شیرینی ترشیرینی خانگینان خامه ای
طرز تهیه نان خامه ای
نان خامه ای
مواد لازم
ارد ۱۲۵ گرم
اب ۲۰۰ میلی لیتر
کره ۵۰ گرم
شکر یک قاشق چای خوری
وانیل و بکینگ پودر هر کدوم یک هشتم قاشق چای خوری
تخم مرغ ۴ عدد
طرز تهیه:
- کره و شکر و آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت هم زده تا کره اب شود و به جوش بیاید.
- به محض جوشیدن یکباره ارد را اضافه کرده و سریع هم بزنید.(به این کار داغ زدن گویند)
- بعد از داغ زدن خمیر در وسط ظرف جمع می شود.
- بعد از خنک شدن تخم مرغ ها را در ظرفی هم زده تا از لختگی در آید.
- تخم مرغ را کم کم به خمیر اضافه کنید.
- بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید.
- خمیر را در قیفی که سر آن ماسوره قرار داده اید، ریخته و داخل سینی فر پایپ کنید.
- سینی را در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 30 قرار دهید.
- بعد از خنک شدن نان ها، ته نان را سوراخ کرده و خامه ی فرم گرفته داخل آن ریخته و در یخچال استراحت دهید.