آموزش پخت نانپخت نان در خانه
طرز تهیه نان دارچینی
نان دارچینی
مواد لازم
تخم مرغ ب دمای محیط رسیده یک عدد
روغن 6 قاشق غذاخوری
شکر 6 قاشق غذا خوری
شیر ولرم یک لیوان
مایه خمیر 1 قاشق غذا خوری سرپر
نمک 1 قاشق چای خوری
ارد به مقدار لازم ( حدود 400 الی 500 گرم)
مواد میانی:
دارچین دو قاشق غذا خوری
شکرسه قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
- ارد و نمک را الک کنید.
- شیر را روی حرارت قرار داده تا ولرم شود.
- به نیمی از شیر ولرم یک قاشق مرباخوری سر پر شکر و مایه خمیر اضافه کرده و یک ربع استراحت دهید تا خمیر مایه عمل آید.
- باقیمانده شکرو شیر،تخم مرغ، روغن،را با هم مخلوط کنید.
- مخلوط خمیر مایه را اضافه کنید اما هم نزنید.
- ارد را به تدریج اضافه کنید و خوب ورز دهید تا جایی که خمیر به دست نچسبد و نرم و لطیف باشد.
- ظرفی را چرب کنید و خمیر را به مدت یک ساعت و نیم در جای گرم استراحت دهید.
- بعد از استراحت خمیر؛آن را به صورت چونه در آورده و پهن کنید و لای آن مواد میانی گذاشته و رول کنید.
- کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و خمیر را داخل قالب ۴۰ دقیقه استراحت دهید.
- قالب را در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه گذاشته تا نان بپزد.
نکته:
به منظورپخت بهتر نان، کف فر یک کاسه آب قرار دهید.