آموزش پخت نانپخت نان در خانهشیرینی خانگیشیرینی ماه رمضاننان ها

طرز تهیه نان شیرمال با مغزی کرمفیل زعفرانی و دلی کارامل

 

نان شیرمال با مغزی کرمفیل زعفرانی و دلی کارامل

مواد لازم:

مایع خمیر ۱ق غ
شکر ۴ق غ
آب ولرم ۱/۴پیمانه
زرده تخم مرغ ۲عدد
آرد به میزان لازم
زنجفیل ۱ق چ
نمک یک پنس 
بهبود دهنده ۱/۲ق چ 
شیر ۱/۲پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه:
یک ق شکر را با مایه خمیر و آب ولرم مخلوط کنید روی ظرف را بپوشونید تا عمل آید. 
 یک زرده تخم مرغ را با شکر ( ۳ق) مخلوط کرده خوب بزنید، شیر و نمک و زنجفیل را اضافه کنید و هم بزنید.

 روغن مایع رو افزوده و خمیر مایه را اضافه کنید.

در آخر آرد را که با بهبود دهنده مخلوط کردید اضافه کنید تا به دست نچسبد.
خمیر را ۱ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود. 
بعد از ۱ساعت استراحت چونه گرفته و به دلخواه فرم دهید و درون آن کرمفیل و دلی کارامل یا هر مغز دلخواهی قرار داده و داخل قالب که کفش کاغذ روغنی انداختید بگذارید. ( لازم نیست روی کاغذ روغنی را چرب کنید ).۲۰ دقیقه استراحت داده رویآن را با  یک زرده تخم مرغ، ۱ق غ شیر ، ۱ق غ شکر ، کمی زعفران رو مال کنید و داخل فر ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید ودر آخر وقتی از فر خارج کردید کمی شربت یا عسل رقیق روی آن بمالید.
در ضمن برای این که نان نرمی داشته باشید روی آن را زود بپوشانید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن