آموزش پخت نانپخت نان در خانهنان پوآچا شکلاتی

طرز تهیه پوآچای شکلاتی

پوآچا شکلاتی

مواد لازم:
شیر 1.5 لیوان 
 شکر نصف لیوان  
 کره 50 گرم 
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری 
تخم مرغ 1 عدد 
خمیر مایه خشک 1 قاشق غذاخوری 
وانیل شکری 1 پاکت  (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نمک 1 قاشق چای خوری 
آرد 4.5 لیوان 

برای داخل پوآچا:
چیپس شکلات 2 لیوان 

برای روی پوآچا:
زرده تخم مرغ 1 عدد  
شیر 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا 1.5 لیوان شیر ولرم را داخل ظرفی بریزید.

 شکر، خمیر مایه خشک و 1 لیوان آرد را روی شیر ریخته و هم بزنید. روی ظرف را پوشانده و 10 دقیقه استراحت دهید.

  وانیل ، نمک، تخم مرغ ،کره، روغن مایع و آرد باقیمانده را اضافه کرده و خوب ورز دهیدتا خمیری به دست آید که به دست نچسبد.

روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید.

 20 چانه از خمیر جدا کنید. مانند عکس شکل دهید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و مخلوط زرده تخم مرغ و شیر را با فرچه روی پوآچا رومال کنید.

در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار داده تا بپزد. (میتوانید چند دقیقه آخر، شعله بالای فر را روشن کنید تا خوب سرخ شود).

بعد از سرد شدن پودر قند بپاشید و سرو کنید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن