طرز تهیه پودینگ بیسکوییتی
پودینگ بیسکوییتی
مواد لازم:
بیسکوئیت پتی بور یا هر بیسکوئیت مورد علاقه خودتون ۵۰۰ گرم
کره ۱/۲پیمانه
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
پودر کاسترد ۲۵ گرم
پودر هل یک ق چ
شکلات ۲۵۰ گرم
کره ۱/۴ پیمانه
خامه صبحانه ۱/۴پیمانه
شوکورول به میزان لازم
طرز تهیه:
بیسکوییت را پودر کنید.
کره را داخل تابه ریخته، پودر بیسکوئیت را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.
[ برای مشاهده ی ادامه ی این آموزش وارد شوید و یا ثبت نام کنید! ]
شیر را در ظرفی ریخته بجوشانید، هل را اضافه کنید و با ویسک هم بزنید.
پودر کاسترد را اضافه کنید. و هم بزنید تا به جوش آید.
مایه اماده شده را در ظرف ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
شکلات را بن ماری کنید تا کاملا ذوب شود، کره و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.
گاناش اماده است.
[\member]ظرف حاوی کاسترد را از یخچال خارج کرده و مقداری بیسکوییت پودر شده روی آن بریزید.
در مرحله بعد مقداری گاناش روی بیسکوییت پودر شده بریزید.
مجددا پودر بیسکوئیت روی گاناش ریخته و روی ان را با گاناش و شوکورول تزئین کنید.
[ برای مشاهده ی ادامه ی این آموزش وارد شوید و یا ثبت نام کنید! ]