آموزش شیرینیآموزش کیککاپ کیککاپ کیک آلبالوکیک پزی

طرز تهیه کاپ کیک البالو “cherry cupcake”

کاپ کیک آلبالو

 

مواد لازم‌:

  آرد :. 300 گرم

  آلبالو: 200 گرم

  کره: 200 گرم

  شکر دانه ریز: 220 گرم

  شیر : 125 میلی‌لیتر

  تخم‌مرغ: 3 عدد

  بیكینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری

  وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری

  نمک: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری

 

روش تهیه:

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کاملا شکر حل شده و صاف و یکدست شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه كرده و هر بار 30 ثانیه بزنید و شیر را اضافه کنید.

 مواد خشک را با هم مخلوط کرده و الک کنید.

 سپس به‌وسیله لیسک با مواد مایه ترکیب کنید و مایه کیک را درون کپسول‌های کاغذی که در قالب مافین قرار داده‌اید، به‌طوری‌که دو سوم از کپسول را پر کند، بریزید و روی آن را صاف کنید.

 سپس باقی مایه کیک را با آلبالوها مخلوط کنید و روی لایه قبل بریزید.

 مافین‌ها را در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بگذارید تا بپزد.

نکته:

دقت کنید، دوسوم از کپسول را با مایه کیک پر کنید، تا هنگام پخت سر ریز نشود.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن