طرز تهیه کاپ کیک البالو “cherry cupcake”
کاپ کیک آلبالو
مواد لازم:
آرد :. 300 گرم
آلبالو: 200 گرم
کره: 200 گرم
شکر دانه ریز: 220 گرم
شیر : 125 میلیلیتر
تخممرغ: 3 عدد
بیكینگپودر: 2 قاشق چایخوری
وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری
نمک: یكهشتم قاشق چایخوری
روش تهیه:
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کاملا شکر حل شده و صاف و یکدست شود.
سپس تخممرغها را یکی یکی اضافه كرده و هر بار 30 ثانیه بزنید و شیر را اضافه کنید.
مواد خشک را با هم مخلوط کرده و الک کنید.
سپس بهوسیله لیسک با مواد مایه ترکیب کنید و مایه کیک را درون کپسولهای کاغذی که در قالب مافین قرار دادهاید، بهطوریکه دو سوم از کپسول را پر کند، بریزید و روی آن را صاف کنید.
سپس باقی مایه کیک را با آلبالوها مخلوط کنید و روی لایه قبل بریزید.
مافینها را در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بگذارید تا بپزد.
نکته:
دقت کنید، دوسوم از کپسول را با مایه کیک پر کنید، تا هنگام پخت سر ریز نشود.