آموزش رویال آیسینگآموزش شیرینیبیسکوئیت هاشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدشیرینی هاکوکی ها

طرز تهیه کوکیز مارمالادی شکری

کوکیز مارمالادی شکری

مواد لازم:

پودر قند صد گرم کره 150 گرم
آرد 300 گرم
تخم مرغ یک عدد
وانیل کمی
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
پودر کاکائو در صورت تمایل
زعفران در صورت تمایل

طرز تهیه:

پودر قند و کره را به مدت سه دقیقه با همزن بزنید.تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و کمی هم بزنید. ارد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست آید.

اواخر مخلوط كردن خمير را دو قسمت كرده و به يک قسمت پودر كاكائو و به قسمت دیگر كمي زعفران اضافه كنید و خميرها را در كيسه فريزر قرار داده و براي نيم ساعت در يخچال بگذارید.

خميرها را با وردنه باز كرده قالب زده و در فر 170 درجه به مدت ١٥دقيقه قرار دهید.بعد از خنك شدن روی ان مارمالاد گذاشته و تزیین کنید.

از این دستور می توان کوکی های لازم برای تزیین با رویال آیسینگ را نیز درست کرد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن