آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانه
طرز تهیه کیک باقلوا با بافتی بی نظیر
کیک باقلوا
مواد لازم
آرد 3 پیمانه معادل 390 گرم
کره 1/2 پیمانه معادل 113 گرم
تخم مرغ 5 عدد
شکر 1 پیمانه معادل 200 گرم
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل پودری 1/2 قاشق چای خوری
شیر 1.5 پیمانه
بیکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری
مواد بین لایه ها:
گردو (یا هرمغز دیگر) خرد شده 1 پیمانه
شکر 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق غذاخوری
شربت
شکر 2 پیمانه
آب 2 پیمانه
آبلیمو 2 قاشق چای خوری
زعفران درصورت تمایل
مقدار شربت مورد نیاز برای روی کیک 1/5 پیمانه می باشد.
طرز تهیه:
- آرد و بکینگ پودر و نمک را الک کرده و با هم مخلوط کنید.
- برای تهیه ی مواد بین لایه های کیک، گردوی خرد شده (یا هر مغز دیگر) را با دارچین و شکر مخلوط کنید.توجه داشته باشید که همراه مغزها از ادویه های مرتبط با هر مغز استفاده کنید(دارچین و گردو، بادام و پسته همراه با هل)
- تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو مقداری هم زده تا سفید و کشدار شود.
- کره نرم شده و روغن مایع را افزوده و به مدت دو دقیقه هم بزنید.
- یک سوم از آرد را به مواد اضافه کنید.(از دور کم همزن به منظور مخلوط شدن آرد در حد کم، استفاده کنید).
- یک سوم از شیر رو داخل مواد کیک ریخته و با همزن دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید.
- به همین ترتیب تا تمام شدن آرد و شیر کار را ادامه دهید.(یک سوم آرد، یک سوم شیر)
- در انتها مواد کیک را با لیسک کاملا مخلوط کنید.
- نصف مواد کیک را در قالب 20 در 30 چرب و آرد پاشی شده بریزید.
- مواد بین لایه هارا روی کیک پخش کنید.(مواد میانی از لبه ها کمی فاصله داشته باشد)
- بقیه ی مواد کیک را روی مواد میانی بریزید به صورتی که مواد میانی حرکت نکند.
- قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار داده تا روی کیک طلایی شود.
- بعد از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید که کیک در قالب سرد شود.
- شربت گرم را بر روی کیک سرد ریخته و اجازه دهید تا خنک شود.(می توانید شربت سرد راهم روی کیک گرم بریزید)
- سپس برش زده و روی آن را با خلال پسته و پودر نارگیل تزئین کنید.
تهیه شربت:
- مواد شربت را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید و شکر کاملا حل شود.
- وقتی شربت کمی غلیظ شد از روی حرارت برداشته و اگر مایل بودید کمی زعفران به آن اضافه کنید.
نکته: مقدار مناسب شربت برای این کیک یک و نیم پیمانه است. مقدار شربت بیشتر باعث تردی و خوش خوراک تر شدن کیک می شود، اما برش آن سخت است.