آموزش کیکشیرینیکیک پزیکیک عصرانه

طرز تهیه کیک یزدی خوشمزه

کیک یزدی 

برای کیک یزدی دستور های متفاوتی وجود دارد. این  دستور یکی از بهترین هاست. درست کنید و از بافت و طعم عالی آن لذت ببرید.
مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد

ماست نصف پیمانه
آرد 1/5 پیمانه
شکر دو سوم پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
پودر هل ½ قاشق مرباخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:

  1. تخم مرغ ها و شکر را با همزن زده تا سفید و کشدار شود.
  2. روغن و ماست را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه هم بزنید.
  3. هل و گلاب را به مواد اضافه کنید.
  4. آرد و بکینگ پودر را الک کرده کم کم به مواد افزوده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
  5. درون قالب کیک،کپسول گذاشته و درون آن را تا جایی که به اندازه ی یک بند انگشت خالی باشد،پرنمائید.
  6. روی مواد مقداری کنجد بپاشید.
  7. قالب ها را در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید. 
  8. بعد از گذشت 15 دقیقه دمای فر را تا 180 درجه سانتی گراد کاهش دهید.
  9. برای تیره تر شدن رنگ کیک می توان به آن یک قاشق غذاخوری عسل افزود.

    نکته: برای ترک خوردن روی کیک، سر چاقو را با روغن چرب کنید و روی کیک ها علامت + بگذارید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن