آموزش کیککیککیک پزیکیک ترکیه ایکیک دو رنگ

طرز تهیه کیک ترکیه ای دو رنگ

کیک ترکیه ای دو رنگ

مواد لازم برای کیک سفید
۵ عدد سفیده تخم مرغ
1 استکان شکر ( یک بند انگشت سرخالی باشد) ۷۵ گرم
نصف استکان شیر ۳۸ میلی
نصف استکان روغن مایع ۴۳ میلی
۱ پاکت وانیل
۱ لیوان آرد( یک سر انگشت کمتر از لیوان) ۱۰۰ گرم
۱ استکان آرد بادام ۵۰ گرم(میتونید بجاش آرد معمولی بریزید)
۲ قاشق چایخوری پکینگ پودر

مواد لازم برای کیک زرد:
5 عدد زرده تخم مرغ
یک استکان شکر ( یک بند انگشت سرخالی باشد)
نصف استکان شیر
نصف استکان روغن مایع
۱ پاکت وانیل ۵ گرم یک قاشق چای خوری
۱ لیوان آرد( یک سر انگشت کمتر از لیوان)
۱ استکان آرد بادام
۲ قاشق چایخوری پکینگ پودر
کاکائو به میزان لازم 


طرز تهیه:
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.

سفیده تخم مرغ رو در یک ظرف خشک به آرامی هم بزنید، شکر را آرام آرام اضافه کنید و با میکسر هم بزنید، تا زمانی که به مرحله استیف پیک برسد.

روغن مایع، شیر و آرد بادام را بیافزایید و ارام ارام هم بزنید به طوریکه پف مواد از بین نرود . در انتها وانیل و بکینگ پودر را هم ریخته و هم بزنید و کنار بگذارید.


زرده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با شکر هم بزنید، تا زمانیکه کاملا سفید شود، شیر و روغن را اضافه کرده و دوباره هم بزنید ، آرد، وانیل و پکینگ پودر را هم ریخته و کامل مخلوط کنید.

قالب را کاملا چرب کنید و نصف مواد کیکی را که با زرده تخم مرغ حاضر کردیم را داخل قالب بریزید. یک لایه کامل کاکائو رویش ریخته و نصف موادی ک با سفیده تخم مرغ درست کردیم را اضافه کنید. دو لایه ی بعدی را هم به همین ترتیب پر کرده و رویش کاکائو بریزید.

فر را از قبل در دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید و به مدت ۳۵- ۴۰ دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن سرو کنید.‌ 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن