طرز تهیه کیک ترکیه ای دو رنگ
کیک ترکیه ای دو رنگ
مواد لازم برای کیک سفید
۵ عدد سفیده تخم مرغ
1 استکان شکر ( یک بند انگشت سرخالی باشد) ۷۵ گرم
نصف استکان شیر ۳۸ میلی
نصف استکان روغن مایع ۴۳ میلی
۱ پاکت وانیل
۱ لیوان آرد( یک سر انگشت کمتر از لیوان) ۱۰۰ گرم
۱ استکان آرد بادام ۵۰ گرم(میتونید بجاش آرد معمولی بریزید)
۲ قاشق چایخوری پکینگ پودر
مواد لازم برای کیک زرد:
5 عدد زرده تخم مرغ
یک استکان شکر ( یک بند انگشت سرخالی باشد)
نصف استکان شیر
نصف استکان روغن مایع
۱ پاکت وانیل ۵ گرم یک قاشق چای خوری
۱ لیوان آرد( یک سر انگشت کمتر از لیوان)
۱ استکان آرد بادام
۲ قاشق چایخوری پکینگ پودر
کاکائو به میزان لازم
طرز تهیه:
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.
سفیده تخم مرغ رو در یک ظرف خشک به آرامی هم بزنید، شکر را آرام آرام اضافه کنید و با میکسر هم بزنید، تا زمانی که به مرحله استیف پیک برسد.
روغن مایع، شیر و آرد بادام را بیافزایید و ارام ارام هم بزنید به طوریکه پف مواد از بین نرود . در انتها وانیل و بکینگ پودر را هم ریخته و هم بزنید و کنار بگذارید.
زرده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با شکر هم بزنید، تا زمانیکه کاملا سفید شود، شیر و روغن را اضافه کرده و دوباره هم بزنید ، آرد، وانیل و پکینگ پودر را هم ریخته و کامل مخلوط کنید.
قالب را کاملا چرب کنید و نصف مواد کیکی را که با زرده تخم مرغ حاضر کردیم را داخل قالب بریزید. یک لایه کامل کاکائو رویش ریخته و نصف موادی ک با سفیده تخم مرغ درست کردیم را اضافه کنید. دو لایه ی بعدی را هم به همین ترتیب پر کرده و رویش کاکائو بریزید.
فر را از قبل در دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید و به مدت ۳۵- ۴۰ دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن سرو کنید.