آموزش کیککیککیک پزیکیک توپک برفیکیک شکلاتی
طرز تهیه کیک توپک برفی استاد بنایی فر
-
کیک توپک برفیمواد لازمپنيرماسكارپونه ٢٠٠گرم
پودرنارگيل ١٠٠گرم
شكردانه ريز ٢ق.غ
سفيده تخم مرغ يك عدد
وانيل ١/٤ق.غمواد لازم كيك کره ای شکلاتی
كره به دماي محيط رسيده ١٥٠گرم
تخم مرغ ٤عدد
شكر يك پيمانه
آرد دو پيمانه
پودركاكايو ٢ق.غ
بيكينگ پودر ٢/٥ق.چ
شير نصف پيمانهطرز تهیه:
برای درست کردن توپک ها سفيده را با چنگال بزنيد تا از لختگي دراید.
پنير را يك ساعت قبل از يخچال خارج كنيد. با شكر و وانيل و پودرنارگيل با همزن برقي بزنيد و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.از مواد به اندازه گردو برداشته در دست گرد کنید و مجددا در یخچال قرار دهید.
براي كيك كره نرم شده را با شكر و وانيل هم بزنيد تا پوك و كرم رنگ شود.
تخم مرغهارو دانه دانه اضافه و هر کدام را دو دقیقه هم بزنید.آرد و بيكينگ پودر و پودركاكايورو سه بار الك كنيد و همراه با شير به مخلوطتون اضافه و هم بزنيد.
ملات كيك را در قالب قالب ٢٠سانتي ریخته و توپكها را با فاصله مناسروی سطح کیک بچينيد.کیک را به مدت سی الی چهل دقیقه در فر 180 درجه از پیش گرم شده بپزید.