آموزش کیککیککیک پزیکیک زعفرانیکیک عصرانهکیک کافی شاپی
طرز تهیه کیک زعفران و گلاب
کیک زعفران و گلاب
مواد لازم:
تخم مرغ :۵ عدد
شکر :۲ پیمانه
روغن ۲/۳ پیمانه
شیر :۲/۳ پیمانه
گلاب: ۵ ق غ
زعفران : ۵ ق غ غلیظ
آرد : ۲/۵ پیمانه
بکینگ پودر : ۲ ق مرباخوری
طرز تهیه:
گلاب و زعفران را در یک لیوان دسته دار بریزید، سپس شیر را به آن اضافه کنید. مجموع این سه باید یک لیوان شود.
پس اگر شیر اضافه بود بقیه ی شیر را استفاده نکنید.
آرد و بکینگ پودر را الک کنید.
تخم مرغ ها را با شکر هم بزنید تا کشدار شود.
روغن و شیر را ریخته و با دور کند همزن زده تا یکدست شود.
آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله ریخته و با لیسک دورانی مخلوط کنید.
مو اد را در قالب ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه در فر با درجه ۱۷۵ قرار دهید.