آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانه
طرز تهیه کیک هویج با طعمی بی نظیر
کیک هویج و گردو
مواد لازم:
آرد سفید 3 پیمانه
روغن مایع 1 و 1/2 پیمانه
هویج رنده شده 3 پیمانه
تخم مرغ درشت 3 عدد
شکر 2 پیمانه
باترمیلک 1/3 پیمانه
نمک یک پنسه
عصاره مایع وانیل 1 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری(اختیاری)
گردو ، پسته، بادام (ازهرکدام که تمایل داشتید) خرد شده 1 پیمانه یا 100 گرم
?طرز تهیه:
- برای تهیه باترمیلک یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را داخل لیوانی ریخته روی آن نصف پیمانه شیر بریزید و حدود نیم ساعت تا یک ساعت استراحت دهید تا شیر بریده و غلیظ شود و باترمیلک شکل بگیرد.
- همه مواد را اندازه گیری کنید .
- فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- دو عدد قالب گرد 20 سانتی را چرب کرده کف آنها کاغذ روغنی قرار دهید.
- تخم مرغ، شکر،وانیل، نمک، روغن و باترمیلک را با همزن دستی مخلوط کنید.
- در ظرف دیگری مواد خشک را الک و مخلوط کنید.
- مواد خشک را کم کم به مواد خیس اضافه کرده با همزن دستی مخلوط کنید . مواد را در حدی که یکدست شوند هم بزنید. از هم زدن زیاد بپرهیزید.
- هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مواد اضافه کنید.
- مواد را در دو قالب ریخته و در طبقه وسط فر قرار دهید. می توانید بعد از حدود 40 دقیقه به وسیله یک سیخ چوبی پخت کیک را متحان کنید. زمان پخت بستگی به میزان مواد و جنس قالب و دمای فر شما دارد.
مواد لازم کرم پنیری:
کره 100گرم
پنیر خامه ای 200 گرم
عصاره مایع وانیل 1 قاشق چای خوری
پودر قند2 تا 3 پیمانه
شیر یا خامه 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- کره و پنیر خامه ای را که کاملا به دمای محیط رسیده و نرم شده اند با همزن مخلوط کنید.
- وانیل و پودر قند را کم کم اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید. هرچقدر پودر قند بیشتری اضافه کنید کرم پنیری شما سفت تر می شود.
- یک تا دو قاشق غذاخوری خامه یا شیر به کرم اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
نکته: کیک هویج همیشه با کرم پنیری تزئین و سرو می شود.
این کیک به خاطر داشتن باترمیلک و هویج بسییار نرم و خوشمزه است.