آموزش کیکشب یلداکیککیک پزیکیک عصرانهکیک کدو حلوایی
طرز تهیه کیک کدو حلوایی
کیک کدو حلوایی
موادلازم:
تخم مرغ 3عدددرشت یا چهار عدد متوسط
ارد ٢پيمانه+2قاشق غذا خوری
گردو خرد شده 50گرم
كدو حلوايي پخته و پوره شده 1پيمانه
شكر 1پيمانه
ماست پرچرب 1/٢پيمانه
پيكينگ پودر 2قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/2قاشق چای خوری
دارچين 1/2 قاشق چای خوری
روغن مايع 1پيمانه
نمك به مقدار کم
طرزتهيه:
- کدو حلوایی را به نصف استکان آب بپزید، سپس از پوست جدا کرده و پوره کنید.
- مواد خشك (ارد ،بيكينگ پودر، نمك، دارچين) رو سه بار الک کنید.
- تخم مرغ و شکررابا همزن بزنید تا کرم رنگ شود.
- به ترتیب روغن و ماست و پوره کدو حلوایی رااضافه کنید وکمی با همزن بزنید.
- مواد خشک را اضافه کرده و با لیسک به ارامی هم بزنید.
- گردو را اضافه کنید.
- مواد کیک را در قالب میان تهی چرب شده بریزید.
- قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید.