آموزش پخت نانپخت نان در خانهشیرینی خانگینان اتریشی

آموزش نان اتریشی

نان اتریشی

مواد لازم:
شیر ولرم یک پیمانه (۳۷ درجه)
خمیر مایه یک ق .غ
شکر یک ق.غ
کره نرم‌ پنجاه گرم
شکر پنجاه گرم
تخم مرغ کوچک 1عدد
آرد پانصد گرم

 طرز تهیه:
نصف پیمانه از شیر،خمیر مایه و یک ق.غ شکر را مخلوط کنید و اجازه دهید تا ده دقیقه استراحت کند.

در ظرف دیگری بقیه ی شیر،تخم مرغ،پنجاه گرم شکر و کره نرم و خمیر مایه عمل امده را با هم مخلوط کنید.

یک سوم ارد را نگه دارید و بقیه را اضافه کرده و مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید.

اگر خمیر چسبنده بود یک سوم ارد باقی مانده را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.
برای اینکه نان خوبی در آید باید خیلی خوب ورز دهید.

سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز مناسب بگیرید.

هر چی آرد بیشتر بریزید خمیر سنگین خواهد شد.

کف ظرف را چرب کرده خمیر را داخل ظرف قرار داده و روی آن را با سلفون پوشانده و یک ساعت در جای گرم استراحت دهید.

فر را روی170 درجه گرم کنید.خمیر را هر جور که دوست دارید شکل دهید و یک ربع استراحت دوم دهید و با یک زرده تخم مرغ رومال کنید و به مدت بیست دقیقه در فر قرار دهید.

نکات:

من خمیر را پهن کردم قالب گرد کاتر زدم پنج تا دایره کنار هم چیدم با کره آب شده پوشش دادم به دلخواه کرمفیل گذاشتم .

به آرامی خمیر را رول کردم از وسط با چاقوی تیز برش زدم.

در قالب مافین کپسول گذاشته هر گل را به ارامی داخل کپسول چیدم و استراحت دوم دادم بعد با زرده تخم مرغ رومال کردم و شکر پاشیدم .

استراحت کافی در کیفیت نون خیلی مهم هست.می توانید بدون مغزی درست کنید یه نون ساده خواهید داشت.
کره که روی گلبرگ ها میمالیم باعث می شود گلبرگ ها بعد پخت باز شوند .

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن