آموزش کیککیک عصرانهکیک کافی شاپی
طرز تهیه کیک گردویی با سس کارامل
کیک گردویی با سس کارامل
مواد لازم:
آرد دو لیوان
تخم مرغ 3 عدد
کره 150 گرم
شکر 1 لیوان
وانیل 1 ق چ
بکینگ پودر 2 ق چ
شیر سه چهارم لیوان
گردو خرد شده سه چهارم لیوان
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را سه دقیقه هم زده تا کشدار شود.
کره و شیر را اضافه کرده و هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
در انتها گردوی خرد شده را اضافه کنید.
مواد را در قالب گرد 22 سانت ریخته و در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
بعد از سرد شدن کیک روی آن سس کارامل بریزید.