Uncategorizedآموزش شیرینیآموزش کیککیککیک پزیکیک یزدی
طرز تهیه کیک یزدی+تمام نکات پخت
کیک یزدی
مواد لازم:
شکر ۱پیمانه
تخم مرغ ۴عدد
روغن مایع ۲۴۰گرم
ماست ۲/۳ پیمانه
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر 1/5 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/5 قاشق چای خوری
پودر هل ۱قاشق غذاخوری
ارد 2/5 پیمانه
نمک میوه ۱/۸قاشق چای خوری
شربت بار یا عسل ۱قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۲قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- شکر و تخم مرغ و وانیل راهمزده تاحجم آن دوبرابر شود.
- هل،گلاب و شربت بار را اضافه کنید.
- روغن مایع و ماست را به مواد به دست آمده افزوده و هم بزنید.
- بکینگ پودر، آرد و نمک میوه را الک کرده، به مواد اضافه کنید.
- یک ساعت به مواد استراحت دهید.
- درون قالب مافین کپسول گذاشته و دو سوم از قالب را پرکنید.
- روی مواد با چاقویی که در روغن زده اید علامت + بگذارید.
- قالب ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه گذاشته تا طلایی شود.
- برای پف بیشتر 10 دقیقه گریل را روشن کنید.
نکته: برای گنبدی شدن حتما از نمک میوه استفاده کنید
در صورتی که با جوش شیرین مشکل داشتید آن را حذف کنید.