آموزش دسرمجلسیآموزش گاناشچیزکیکدسرموس

موس پنیر شکلاتی خانه کیک رز

موس پنیر شکلاتی ترجمه و اجرا خانه کیک رز

مواد لازم: 

پایه براونی

کره 150گرم

شکر قهوه ای یک پیمانه

تخم مرغ بزرگ 2 عدد

آرد یک دوم پیمانه

پودر کاکائو یک دوم پیمانه

مواد لازم موس:

شکلات شیری 200 گرم

پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 300 گرم

خامه قنادی به دمای محیط رسیده 300 گرم

بیسکوئیت اورئو 6 عدد

مواد لازم برای گاناش:

شکلات تلخ 300 گرم

خامه صبحانه 180 گرم

شکلات خرد شده برای تزیین دور کار یک دوم پیمانه

 

طرز تهیه:

کره و شکر قهوه ای را با همزن بزنید.

تخم مرغ ها را دانه به دانه اضافه کرده و هم بزنید.

آرد و پودرکاکائو را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.

قالب 20 در 20 را به طور کامل کاغذ روغنی گذاشته به صورتیکه از اطراف بیرون آمده باشد.

داخل آن را چرب و ارد پاشی کنید.

مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 30 دقیقه در فر 160 درجه سانتی گراد قرار داده تا بپزد.

بعد از سرد شدن براونی روی آن را پوشانده و یک شب در یخچال قرار دهید.

برای تهیه موس، شکلات شیری را بن ماری کرده تا کاملا ذوب شود.

پنیر را با همزن بزنید، شکلات را اضافه کرده و هم بزنید. در انتها خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد.

مواد موس را در قالب گرد سلیکونی ریخته تا کاملا قالب را پر کند.

در روی آن ها یک بیسکوئیت اورئو قرار دهید و سطح آن را صاف کنید.

قالب سیلیکونی را به مدت حداقل یک شب در فریزر قرار دهید.

در روز بعد برای تهیه گاناش، شکلات و خامه را در ظرفی ریخته و بن ماری کنید تا زمانی که شکلات آب شود.

یک دوم پیمانه از گاناش مایع را برداشته و بقیه را به مدت ده دقیقه در یخچال قرار دهیدتا برای مرحله ی پایپ کمی سفت باشد.

براونی را از یخچال خارج کرده و با قالب دایره برش بزنید.

گاناش مایع را با قاشق دور براونی زده و آن را در شکلات خرد شده بغلطانید تا دور آن را شکلات بپوشاند.

براونی را ده دقیقه در یخچال قرار دهید.

روی زیر دسری تک نفره، کمی گاناش زده و براونی را روی آن قرار دهید.

گاناش کمی سفت شده را در قیف ریخته و روی سطح براونی پایپ کنید.

سپس لایه موس را از سیلیکون جدا کرده و روی لایه گاناش قرار دهید.

موس پنیر شکلاتی را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار داده سپس سرو کنید.

برای تهیه بیسکوئیت اورئو خانگی به لینک مربوطه مراجعه کنید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن