نان اسفنجی نرم “نان صبحانه”
نان اسفنجی نرم
مواد لازم:
آرد 800 گرم
آب گرم 400 میلی لیتر
خمیر مایه 25 گرم
شکر 2 ق غ
نمک یک دوم ق چ
کره 40 گرم
طرز تهیه:
کره را داخل آب گرم ریخته تا نرم شود.
آرد را الک کرده و کنار بگذارید.
مایه خمیر را به ششصد گرم آرد اضافه کنید.
شکر را به آرد اضافه کنید.
مخلوط آب و کره را اضافه کنید. ابتدا 300 میلی لیتر آب را اضافه کرده بعدبقیه آب را اضافه کنید.
خمیر شلی به دست می آید.
روی خمیر را پوشانده و 6 ساعت استراحت دهید.
بعد از شش ساعت، 200 گرم آرد را اضافه کنید و ده دقیقه در جای گرم استراحت دهید.
سینی 30 در 40 را چرب کرده، خمیر را در سینی ریخته، دستتان را چرب کرده و خمیر را در سینی پهن کنید.
روی نان را با نصف ق غ آرد و 2 ق غ آب و زرده تخم مرغ رومال کنید.
سینی را در فر 250 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
توجه کنید فر در این نان باید کاملا سرد باشد و نیازی به گرم کردن از قبل نیست.
این نان شیرین نیست و برای صبحانه گزینه ی مناسبی است.