آموزش کیککیککیک پزیکیک ردولوتکیک عصرانه
چگونه کیک ردولوت درست کنیم؟
کیک ردولوت
مواد لازم
آرد 360 گرم
شکر یک و نیم پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری (بهتر است پودر کاکائو رنگ روشن تری داشته باشد)
تخم مرغ 2 عدد
سرکه 1 قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق غذاخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
روغن مایع یک و نیم پیمانه
رنگ قرمز خوراکی 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم پنیری
خامه قنادی 200 گرم
پنیر خامه ای ماسکارپونه یا لبنه کاله 300 گرم
پودر قند 1/3 پیمانه
طرز تهیه:
- شیر و سرکه را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید تا شیر کاملا ببرد و باترمیلک تشکیل شود.
- تمام مواد خشک بجز شکر را با هم کاملا مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
- تخم مرغ و روغن و رنگ خوراکی و باترمیلک رامخلوط کرده و به مدت 30 ثانیه با همزن برقی بزنید.
- تمام مواد خشک را به مخلوط اضافه کرده و دو دقیقه هم بزنید.
- درون قالب 23 سانت کاغذ روغنی قرار داده و مواد کیک را در آن ریخته و کاملا صاف کنید.
- قالب را در فر 175 درجه به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار داده تا کاملا بپزد.
- در طول پخت کیک مواد کرم پنیری را آماده کنید.
- خامه را فرم دهید.
- پنیر را به مدت دو دقیقه هم زده تا کاملا نرم شود. سپس پودر قند را روی آن الک کرده و هم بزنید.
- خامه را به مواد پنیر اضافه کنید.
- کیک را با کرم پنیری فیلینگ و تزئین کنید.