آموزش کیککیککیک پزیکیک ردولوتکیک عصرانه

چگونه کیک ردولوت درست کنیم؟

کیک ردولوت

مواد لازم

آرد 360 گرم
شکر یک و نیم پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری (بهتر است پودر کاکائو رنگ روشن تری داشته باشد)
تخم مرغ 2 عدد
سرکه 1 قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق غذاخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
روغن مایع یک و نیم پیمانه
رنگ قرمز خوراکی 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کرم پنیری

خامه قنادی 200 گرم
پنیر خامه ای ماسکارپونه یا لبنه کاله 300 گرم
پودر قند 1/3 پیمانه

طرز تهیه:

 

  1. شیر و سرکه را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید تا شیر کاملا ببرد و باترمیلک تشکیل شود.
  2. تمام مواد خشک بجز شکر را با هم کاملا مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
  3. تخم مرغ و روغن و رنگ خوراکی و باترمیلک رامخلوط کرده و به مدت 30 ثانیه با همزن برقی بزنید.
  4. تمام مواد خشک را به مخلوط اضافه کرده و دو دقیقه هم بزنید.
  5. درون قالب 23 سانت کاغذ روغنی قرار داده و مواد کیک را در آن ریخته و کاملا صاف کنید.
  6. قالب را در فر 175 درجه به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار داده تا کاملا بپزد.
  7. در طول پخت کیک مواد کرم پنیری را آماده کنید.
  8. خامه را فرم دهید.
  9. پنیر را به مدت دو دقیقه هم زده تا کاملا نرم شود. سپس پودر قند را روی آن الک کرده و هم بزنید.
  10. خامه را به مواد پنیر اضافه کنید.
  11. کیک را با کرم پنیری فیلینگ و تزئین کنید.

کیک ردولوت

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن