آموزش کیکآموزش گاناشکیککیک پزی
چگونه گاناش درست کنیم؟
گاناش چیست؟
?گاناش نوعی کرم شکلاتی است که در تهیه کیک ها و دسر ها از آن استفاده می شود و ترکیب خامه و شکلات تشکیل می شود.بسته به نسبت شکلات در گاناش غلظت آن متفاوت است.
?برای تهیه گاناش می توان از شکلات معمولی، شکلات شیری و یا شکلات تلخ با درصد های مختلف استفاده کرد.
?گاناش شکر ندارد پس شیرینی شکلات،تنها عامل شیرین کننده گاناش است.
?زمانی که میزان شکلات 2 برابر خامه باشد، گاناش بسیار غلیظ و سفت بوده و قابلیت استفاده به عنوان فیلینگ و کاور کیک را خواهد داشت.
?وقتی میزان شکلات و خامه برابر باشد از گاناش به عنوان روکش استفاده می شود.
? زمانی که میزان شکلات نصف خامه باشد، از گاناش به عنوان سس استفاده می شود.
مواد لازم برای تهیه گاناش
شکلات 500 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
طرز تهیه:
- شکلات هم دما شده با محیط را روی حرارت غیرمستقیم بن ماری کنید.(اگر شکلات در یخچال بوده، چند ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید)
- شکلات را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی از دما بیفتد.
- خامه را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
- گاناش را در دمای محیط قرار داده تا کاملا سرد شده و به غلظت مورد نظر برسد.
- این گاناش برای کاور کیک زیر فوندانت مناسب است.
نکته:
- هنگامی که گاناش خنک شد می توان از آن استفاده کرد.
- اگرگاناش سفت شد آن را روی حرارت بن ماری کنید و هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.
- برای سس شکلاتی روی کیک، نسبت شکلات و خامه یک به یک می باشد. حتی می توانید مقدار خامه رو بیشتر کنید.
- برای فیلینگ داخل کیک و کیک هایی که با کاور گاناش سرو می شوند، نسبت شکلات به خامه یک به یک برای هوای سرد و یک و نیم به یک برای هوای گرم و معتدل است.
- برای کاور کیک زیر فوندانت، نسبت شکلات به خامه دو به یک. البته موقعی که هوا خیلی سرد باشه می تونید کمی خامه رو بیشتر کنید.
- مقدار شکلات و خامه قانون خاصی ندارد و می توانید با توجه به نیاز و شرایط مقدارآن را تغییر دهید.