کلوچه پرتقالی
ترجمه خانه کیک رز
مواد لازم:
آب پرتقال 1/2 پیمانه
زست پرتقال 1/2 ق غ
کره نرم در دمای محیط 250 گرم
تخم مرغ دو عدد
شکر یک پیمانه
آرد 700 گرم
بکینگ پودر یک و یک دوم ق چ
رومال:
زرده تخم مرغ یک عدد
ماست یک ق غ
طرز تهیه:
کره و یک عدد تخم مرغ به اضافه سفیده ی تخم مرغ بعدی را در ظرفی ریخته و کاملا مخلوط کنید.
شکر را اضافه کرده و با ویسک هم بزنید.
[ برای مشاهده ی ادامه ی این آموزش وارد شوید و یا ثبت نام کنید! ]
کلوچه ها را در فر 170 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید.