طرز تهیه کوکی گردویی
کوکی گردویی
مواد لازم:
کره به دمای محیط رسیده 120 گرم
شکر 120 گرم
تخم مرغ یک عدد
اسانس وانیل دو قطره
آرد 240 گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
نمک یک پنس
پودر گردو 100 گردو
شکلات صبحانه مقدار لازم
نوتلا مقدار لازم
طرز تهیه:
کروه و شکر را با هم زن بزنید تا پفکی شود.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
آرد و پودر گردو و بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود.
با نوک انگشتان خمیر را در حد یکدست شدن ورز دهید.
خمیر را داخل سلفون پهن کرده و به مدت یکساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از استراحت روی سطح آرد پاشی کرده و خمیر را به ضخامت نیم ساعت باز کنید و با کاتر دلخواه قالب بزنید.
اگر احساس کردید خمیر در این فاصله سردی خود را از دست داده، سینی حاوی شیرینی را به مدت بیست دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس سینی را به مدت یک ربع در فر 180 درجه سانی گراد قرار دهیدتا دور کوکی ها طلایی شود.
بعد از خنک شدن، برای روی کوکیها مقداری شکلات صبحانه با نوتلا را مخلوط کرده و روی کوکی ها را تزیین کنید.