آموزش کیکسس تافیکیککیک پزیکیک خرماکیک عصرانهکیک کافی شاپی
کیک خرما با رویه کارامل “Caramel topped date cake”
کیک خرما با رویه کارامل
Caramel topped date cake
مواد لازم:
کره یک چهارم پیمانه
ارد یک و یک دوم پیمانه
خرمای له شده یک و یک دوم پیمانه
اب یک و یک چهارم پیمانه
جوش شیرین یک ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
نمک یک دوم ق چ
شکر یک پیمانه
وانیل یک ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
سس کارامل یک پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد از یک ربع قبل روشن کنید.
خرما را با اب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
سپس خرما را از روی حرارت برداشته و جوش شیرین را اضافه کنید.
اجازه دهید سرد شود، سپس در صورت نیاز پوره کنید.
[ برای مشاهده ی ادامه ی این آموزش وارد شوید و یا ثبت نام کنید! ]
پ.ن۳: استفاده از گردو در دستور کاملا اختیاری است.