کیک عصرانه
-
آموزش اسلایس مکرون گردویی
اسلایس مکرون گردویی مواد لازم: کره:۱۱۰گرم آرد:۱۹۰گرم حدود( ۱و۱ونیم لیوان دسته دار فرانسه) بکینگ پودر :اق چ تخم مرغ :۲عدد…
بیشتر بخوانید » -
آموزش کیک خرما
کیک خرما مواد لازم رطب بدون هسته 1 لیوان (200گرم) شکر 1 لیوان سرخالی (170گرم ریختم) آب جوش 1 لیوان…
بیشتر بخوانید » -
کیک یزدی استاد بابارحیمی
این کیک یزدی های تپل با دستورآقای بابارحیمی تهیه شده است .اگر کیک یزدی دوست دارید این دستورراحت و مطمئن…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کیک شیفون وانیلی خانم طوروسیان
کیک شیفون طوروسیان کیک ساده خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است و منسجم تر از کیک…
بیشتر بخوانید » -
آموزش کیک شکلاتی ساچر
کیک شکلاتی ساچر تاریخچه این برمیگرده به ایالت امریکا و شخصی بنام ساچر اولین گاناش رو ابداع کرد صد سال…
بیشتر بخوانید » -
آموزش پاوند کیک هلو
پاند کیک هلو موادلازم کره:250گرم شکر:250گرم تخم مرغ:3عدد وانیل:1ق چ بادام پودرشده:60گرم هلو اسلایس شده:1پیمانه آرد:450گرم بکینگ پودر:2ق چ هل:1ق…
بیشتر بخوانید » -
آموزش پنکیک خوشمزه
پنکیک مواد لازم: تخم مرغ یک عدد پودرقند یک چهارم پیمانه کره گرم آب شده 20 گرم شیر یک و…
بیشتر بخوانید » -
آموزش کیک عصرانه پرتقالی
کیک پرتقالی مهرانه یوسفیان آب پرتقال تازه: دو عدد پرتقال بزرگ یا 1 پیمانه تخم مرغ: 4 عدد آرد: 350…
بیشتر بخوانید » -
آموزش کیک زعفرانی
کیک زعفرانی مواد لازم آرد 2 پیمانه شکر 1 پیمانه روغن مایع 3/4 پیمانه ماست 3/4 پیمانه تخم مرغ 4…
بیشتر بخوانید »